Agenda

Koninklijke Fanfare 'de Lindekring uit Zoersel

Datum: 01-04-2018 11:30:00
Details:

Fanfare De Lindekring uit Zoersel werd opgericht in 1891 en bestaat dus al meer dan 125 jaar. De laatste 35 jaar is de muzikantengroep geëvolueerd naar een orkest van koperblazers en percussie.

Sinds 2014 is de muzikale leiding in handen van Rudi Versweyveld. Dirigent en muzikanten streven ernaar om een zo gevarieerd mogelijk repertorium van brassband-arrangementen te brengen met 'voor elk wat wils'. Samen muziek spelen is bij De Lindekring een passie voor jong en oud, die wij met zoveel mogelijk mensen willen delen!

Als belangrijkste optredens kunnen we het jaarlijkse Champagne-concert en uiteraard de Artiestenmis op paaszondag vermelden. Daarnaast luistert het orkest ook huwelijksvieringen, recepties en andere culturele activiteiten op. Vol enthousiasme en met heel veel plezier repeteren wij ook iedere zondagvoormiddag van 10.30 u tot 12.30 u in ons lokaal aan de Kapelstraat te Zoersel.

Interesse als muzikant/muziekliefhebber/organisator?  Neem contact op met Ann Van den Brandt: 0473 74 64 40 of info@delindekring.be


Previous page: Artiestenmissen
Volgende pagina: De artiestenmis : waar en wanneer ?