Agenda

Floris Willem, viool - Anne Willem, hobo -Laurent Beeckmans, piano

Datum: 09-07-2017 11:30:00
Details:

  

Floris Willem  was nog maar amper drie jaar oud, toen Floris besliste om viool te gaan spelen. De passie voor de muziek heeft hem sindsdien nooit verlaten

Muziek is voor hem een taal waarmee hij anderen de schoonheid van het bestaan en zijn liefde voor de Kosmos kan betuigen. 
Hij acht zich gelukkig in Wenen te mogen studeren bij Prof. Altenburger dankzij de steun van de Stichting Robus Foundation. Hij bespeelt een prachtige J.B.Vuillaume in bruikleen gesteld door de Stichting Arthur Grumiaux. 

Anne Willem (1996), geboren in Luik, begon op 8-jarige leeftijd met hobo spelen. Dankzij haar eerste leerkracht Griet Bols, leerkracht in het NIKO in Neerpelt, ontdekte Anne de liefde die zo koesterde voor dit prachtig instrument. Ze nam deel aan verschillende (inter-)nationale wedstrijden en heeft zo al verschillende keren als solist mogen opgetreden met orkest. Dit schooljaar mocht ze naar Slovenië reizen voor de halve finale van de “Be-the-one”-competition, een internationale Europese wedstrijd, dit jaar georganiseerd voor hobo. Ze studeerde 2 jaar aan het IMEP in Namen bij Sylvain Cremers en is nu studente bij Ralph Van Daal aan het conservatorium van Maastricht. 

Momenteel werkt Anne als regisseur en muzikante aan een eigen muziektheater voor het festival “Musica Sacra” in Maastricht, waar in september haar eigen creatie in première zal gaan. Haar grootste droom is om alle kunstvormen samen te laten smelten om zo haar diepe boodschap en liefde over te brengen aan het publiek.

 

Zij spelen eigen composities en arrangementen
BIJ HET BEGIN VAN DE EUCHARISTIEVIERING
Forever One         Floris Willem

NA DE 1ste LEZING
Eer aan God        Floris Willem

NA DE 2de LEZING
The Ludlows uit Legends of The Fall   J. Horner

TIJDENS DE OFFERANDE
Sonate voor hobo en piano ad libitum, allegretto, ad libitum    Camille Saint-Saëns

TIJDENS DE COMMUNIE
Prayer For Peace:  Chacconne sur L’homme armé    Floris Willem / L.Beeckmans

 
BIJ HET EINDE VAN DE EUCHARISTIEVIERING
The Armed Man         L. Beeckmans 

 
 
 

 


Previous page: Artiestenmissen
Volgende pagina: De artiestenmis : waar en wanneer ?