Agenda

Gilbert Schijvens, blokfluit & Tom Van Der Plas, orgel

Datum: 01-08-2021 11:30:00
Details:

 

     

Gilbert Schyvens studeerde aan diverse Muziekacademies o.a. bugel bij Theo Mertens en notenleer bij Rita Nederhand. 
In de Rijksmuziekacademie behaalde hij de Regeringsmedaille en beeindigde zijn studie bij Patrick Denecker met Grootste onderscheiding 98%.
In de Muziekacademie van Brasschaat studeerde hij Tenor tuba bij Gerard Peeters ook daar behaalde hij grote onderscheiding. 
Hij vervolmaakte zich aan de Koninklijke Conservatoria van Antwerpen en Gent.
Hij behaalde er de grootste onderscheiding voor notenleer.

Tom Van Der Plas

Organist, pianist, dirigent

Mensen die op zoek zijn naar muzieklessen in combinatie met de nodige notenleer, maar niet de tijdsinvestering kunnen maken om op een extra moment notenleer te volgen, kunnen bij Tom Van Der Plas terecht. 

Tom Van Der Plas is oprichter van 'Desalniettemin' 

Hij studeerde piano aan het koninklijk conservatorium van Antwerpen en studeerde af als organist aan het koninklijk conservatorium van Luik. Hij is vaste organist bij de Anglicaanse kerk St Boniface in Antwerpen en de Sint Janskerk in Mechelen.

Als  dirigent en begeleider is hij actief bij het kinder- en jongerenkoor Lyric Music in Bonheiden en hij dirigeert eveneens het Koninklijk Familiakoor in Elsdonk. Verder begeleid hij de kinder en jeugdafdelingen van het OLV-koor in Mechelen achter de piano of het orgel. Van 2008 tot 2015 gaf hij lessen notenleer en piano bij jeugdmuziekatelier Dijkstein in Sint-Katelijne-Waver.
Sinds 2015 geeft Tom individuele muzieklessen piano en orgel onder de noemer Desalniettemin.
Vanaf 2020 kan je hem ook terugvinden in de Academie van Antwerpen-Berchem als orgelleeraar.
Op regelmatige basis doet hij mee aan optredens en (orgel-) concerten.

Je kan me ook steeds vragen voor de verzorging van je muziek op piano of orgel tijdens je huwelijksviering of bij andere concerten en evenementen.

 

Previous page: Artiestenmissen
Volgende pagina: De artiestenmis : waar en wanneer ?