Agenda

DUO KALISH - Liesbeth Moeremans, fluit & zang - Kathleen Mens, harp

Datum: 7 2014 11:30 tot 21 2024 23:14
Details:

 

e-mail: kathleen.mens@telenet.be

e-mail: liesbet@kaylish.be

Tijdens hun activiteiten als lesgeefsters musiceerden Liesbet en Kathleen voor een eerste keer samen. Ze besloten om deze samenwerking verder te zetten. Ondertussen bouwden ze al een heel repertoire op, gaande van licht klassiek tot folk. Ook zang en viool komen aan bod.

Kathleen en Liesbet zorgen voor de muzikale opluistering van huwelijksmissen, recepties, concer- ten, diners, vernissages,
Een gedetailleerde repertoirelijst kan op vraag bezorgd worden.

Hieronder vindt u alvast een voorsmaakje…
Gavotte (F.J.Gossec), Humoreske (A. Dvorak), Air en Siciliano (J.S. Bach), Menuet (L. Bocherini), Scarborough Fair (Trad.), The Water is Wide (Trad.), Canon (J. Pachelbel)

Kathleen Mens, harp en viool

Kathleen koesterde sinds haar prille kinderjaren een voorliefde voor harp. Toch was viool het eerste instrument dat ze leerde bespelen. Dat liep behoorlijk vlot en na de humaniora koos ze voor een hogere muziekopleiding aan het Lem­mens­instituut te Leuven. Wim de Moor begeleidde haar op voortreffelijke wijze tot aan haar Eerste Prijzen Viool, Kamermuziek en het Laureaatsdiploma.   

In Leuven begonnen ook haar harpstudies. Die heeft Kathleen nadien verdergezet aan het KVMC Antwerpen met Chantal Burie als lerares.

Tegenwoordig geeft Kathleen zelf harples en treedt ze regelmatig op met Liesbet. Zo zijn haar dromen uiteindelijk werkelijkheid gewor­den: door haar leerlingen en met het duo fluit-harp. 

Liesbet Moeremans, fluit en zang

Liesbet begon haar fluitstudies aan de Muziekacademie in Hemiksem bij Dhr. Jan Raes (Alg. Dir. Amsterdams ConcertgebouwOrkest) en behaalde regeringsmedailles fluit en kamermuziek. Ze voltooide haar studies aan het KVMC Antwerpen met een Eerste Prijs Fluit (Dhr. Jan Van Reeth), Kamermuziek en een Pedagogisch Diploma Fluit.

Naast het lesgeven aan de academies van Hemiksem en Heist-op-den-Berg toerde ze als backing vocal met bekende artiesten in binnen- en buitenland.

Momenteel geniet ze volop van haar werk als lerares fluit, AMV, samenzang en muzische vorming . Haar samenwerking met Kathleen bevestigt haar liefde voor intieme kamermuziek.

ARTIESTENMIS
SINT CAROLUS BORROMEUSKERK

Zondag, 7 september 2014 om 11:30 uur
met welwillende medewerking van

DUO KAYLISH
Liesbeth Moeremans, fluit & zang
Kathleen Mens, harp

BIJ HET BEGIN VAN DE EUCHARISTIEVIERING
Trompet tune                                            H. Purcell                               

NA DE 1ste LEZING
Reigen seliger Geister                         C. von  Gluck                                       

TIJDENS DE OFFERANDE 
Serenade to Spring Secret garden   

TIJDENS DE COMMUNIE
Serenade                                                   J. Haydn    

BIJ HET EINDE VAN DE EUCHARISTIEVIERING
The water is wide                                   Traditional

 


Previous page: Artiestenmissen
Volgende pagina: De artiestenmis : waar en wanneer ?