Agenda

Liesbeth Moeremans, dwarsfluit - Bart Wils accordeon

Datum: 06-01-2013 11:30:00
Details:

Liesbet Moeremans begon haar fluitstudies aan de Muziekacademie in Hemiksem bij Dhr. Jan Raes (alg. Dir. Rotterdams Philharmonisch Orkest) en behaalde regeringsmedailles voor fluit en kamermuziek. ze voltooide haar studies aan het KVMC Antwerpen met een eerste prijs fluit (Dhr. Jan Van Reeth), kamermuziek en een pedagogisch diploma fluit.

Ondertussen was ze ook lid van diverse koren, waaronder Fine Fleur (Night of the Proms), Cappella Caecilia (St. Pauluskerk A'pen) en het Golden Symphonic Orchestra. Naast het lesgeven aan de academies van Hemiksem en Heist-op-den-Berg toerde ze met bekende artiesten in binnen-en buitenland.

Momenteel geniet ze volop van haar werk als lerares fluit en muzische vorming.

De 25-jarige Bart Wils begon zijn accordeonstudies in de muziekacademie van Mol bij Dhr. Ludo Mariën. Hij studeerde in 2010 af aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen als accordeonist, bij dezelfde heer Mariën. Dat jaar behaalde hij ook zijn lerarendiploma voor muziek. 

Hij speelde in orkestverband met De Munt, Studio 100, het Brussels Philharmonic, de Vlaamse Opera, LOD en Musical van Vlaanderen.
Als pedagoog geeft hij accordeonles in de MA'GO! in Antwerpen, de GAMW Hemiksem en de SAMWD Lier.