Fout!

Fout: De VisitorStats module is een database fout tegen gekomen

- Agenda

Agenda

Raf Valgaeren, dwarsfluit - Raf Van Brandt, piano

Datum: 02-07-2017 11:30:00
Details:

 

Raf Valgaeren werd geboren in Diest.  Zijn humaniora volgde hij de richting Latijn – Grieks  aan het Sint-Aloysiuscollege in Geel.

In het hoger onderwijs studeerde hij aan het Lemmensinstituut de richtingen instrument (dwarsfluit), kamermuziek en hafabra directie.  Verder ontwikkelde hij een voorliefde en interesse in koormuziek en tangomuziek.  Hij is lid van het Sentada tango kwartet dat bestaat uit leerkrachten van de academie Beringen. Verder is hij actief in diverse academies in Limburg en Antwerpen.
Hij vervolmaakte zich door de opleiding Musicologie (KULeuven) en cultuurmanagement (Universiteit Antwerpen).  Naast muziek heeft Raf een passie voor talen en toerisme. Na een opleiding reisleider is er een grote interesse voor Oost-Europa ontstaan die aangevuld werd met talencursussen aan het Goethe Institut en zomercursussen Tsjechisch in Praag. 

Raf Van Brandt werd geboren in Lier en volmaakte aan het Sint Gummaruscollege aldaar zijn humaniorastudies.
Aan het conservatorium te Antwerpen behaalde hij het diploma meester in de muziek. Naast zijn theoretische          opleiding studeerde hij altsax aan het conservatorium en bekwaamde zich als uitvoerend jazzpianist via privé-opleiding. 
Jarenlang is hij begeleider en arrangeur geweest van talrijke Vlaamse artiesten in het lichte genre. Aan de Gemeentelijke academie voor muziek en woord Hemiksem, Schelle en Niel is Raf Van Brandt na zijn studie verbonden geweest als leraar AMV, AMC, AMT, muziekgeschiedenis en pianobegeleider van de musicalklas. Momenteel is hij directeur van deze academie.
Raf Van Brandt is vandaag nog actief als componist en begeleider van het koor hetwelke zijn collega Raf Valgaeren dirigeert.

BIJ HET BEGIN VAN DE EUCHARISTIEVIERING
Sonata no 1 voor fluit, Andante-Presto Bwv1033        J. S. Bach

NA DE 1ste LEZING
Sonata no1 voor fluit, Adagio Bwv1033 J. S. Bach

NA DE 2de LEZING
Entr'acte (uit Carmen)      G. Bizet

TIJDENS DE OFFERANDE
Gabriels Oboe           E. Morricone


TIJDENS DE COMMUNIE
Andante in C         W. A. Mozart

 
BIJ HET EINDE VAN DE EUCHARISTIEVIERING
S
onata no1 voor fluit, Menuetto bwv 1033  J. S.  Bach